Jag varvade pasta ochköttfärssås, nästan som en lasagne och sen toppad med mumsig mozzarella. Ha sen på ett lager med pasta, sen ett lager med sås, osv
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna route) 1 gul lök ca 500 g blandfärs 1/2 msk olja 1 vitlöksklyfta 1 tsk rosmarin 500 g krossade tomater 2 1/2 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 dl chilisås (eller ketchup) salt peppar 150 g riven ost 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Hetta upp en stekpanna med smör och fräs svamp, kassler ochbacon tills allt börjar fin färg. Blanda pasta med fräset och hackad persilja i en gratängform
Stek den skivade löken mjuk på medelstark värme, tillsätt den skivade svampen och. Salt och peppar. Rör i grädde och crème fraiche, smaksätt med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.