Sist körde vi en vegetarisk variant som blev nästan lika uppskattad som den klassiska med köttfärs. Fräs lök och vitlök tillsammans med kryddorna, ha sedan i champinjonerna och fräs med
Häromdagen testade jag att göra en glutenfri pizzabotten med blomkål som huvudingrediens. Fårosten tog effektivt bort smaken av kokos, något jag uppskattade mycket, då jag blivit rätt trött på kokossmak efter några år med lite för mycket kokosolja i min mat
Hetta upp olivoljan i en stekpanna på medelvärme, fräs lök och vitlök. Häll på linserna och buljongen, täck med lock och sjud i 8-10 min tills buljongen är absorberad, smaksätt med salt och peppar
Jag har den senaste tiden läst en del om ayurveda och försökt förstå/lista ut vilken personlighet/kroppstyp som mest stämmer in på mig och vad jag med tanke på det borde äta för att må som bäst
I kväll blev det en pastagratängmed kyckling. Hur jag än försöker komma ifrån viktväktarna och klara mig på egen hand med alla verktyg man skaffat sig under åren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.