Här kommer dock en god pastagratängmed tomat och basilika som vi åt häromdagen. Det har helt enkelt varit en intensiv jobbperiod och med alla andra fritidsaktiviteter vid sidan om så har inte tiden räckt till
150 g gorgonzola. 400 g tagliatelle 600 g kycklingfilé 0,5-1 citron, färskpressad saft 2 msk olivolja 1 torkad smulad peperoncino (chili) 1 msk färsk rosmarin, finhackad 1 klyfta vitlök, finhackad 2 msk olivolja salt och svartpeppar 150 g gorgonzola 250 g ricotta 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond 1 dl matlagningsgrädde färskriven parmesanost, för att strö över
Smula osten och blanda den med såsen. Skär kasslern i små tärningar. Blanda den kokta pastan, kassler, broccoli och valnötter i en smord ugnssäker form
Varva den kokta pastan med spenat och kassler i en smord ugnsform. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen men minska koktiden med ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.