500 g
pasta 4 små schalottenlökar 2 vitlöksklyftor smör eller olja till stekning 250 g skogschampinjoner 350 g kantareller 3 ½ dl vispgrädde 2 dl riven parmesanost salt och peppar 2 kulor mozzarellaost
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Den här krämiga och goda pastagratängenmed morötter är en suverän maträtt att bjuda både stora och små middagsgäster på, eftersom de flesta inte ens märker att gratängen är vegetarisk
6 Bolognese 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 morötter ca 200 g rotselleri 2 msk olivolja 1/2 dl tomatpuré 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad rosmarin 2 lagerblad 2 förp hela skalade tomater (à 390 g) 1 1/2 dl torra röda linser 2 grönsaksbuljongtärningar 2 msk soja 5 dl vatten salt och svartpeppar 1 kruka basilika Pasta 6 port spaghetti Sallad 1 rödlök 3 tomater 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
På gamla dagar har jag börjat tycka att pasta kan vara lite torrt och föredrar egentligen pasta gjord på strimlade grönsaker, men det är enkelt fixat genom att blanda pastan med en sås
Jag testade att laga pasta carbonara gjord medkantareller istället för bacon. Stek baconen på samma sätt som jag har gjort med svampen, i en torr stekpanna och följ receptet som vanligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.