Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
Rör ner pastan i musslorna och servera på ett stort fat, gärna med vitlöksbröd och/eller bruschetta. Igår blev det en snabblagad musselrätt med spagetti till middag, italienskt ut i fingerspetsarna
Äntligen fick jag fatt i ett nät med hjärtmusslor. Rör ner kokt pasta (t. Krydda med salt och peppar. Receptet har jag lånat från Feskhandlar´n i Lomma fiskbil där jag hade beställt musslorna
Täck musslorna med vattnet. Riv över citron, smaka av med salt och peppar. Blanda 2 l kallt vatten med 1 dl salt. Koka pastan 1 min kortare än anvisningen på paketet. Vänd ner nykokt pasta i musselkastrullen och låt dra i minst 2 min på svag värme under omrörning
Hetta upp pannan till medelvärme. scampi. Krydda med havssalt och mald svartpeppar. Rör pastan regelbundet och koka i cirka 9 minuter tills pastan är klar och vätskan nästan är borta. Tillsätt scampi efter 6 minuter och rör runt
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.