Botten blev den Halloumi-botten jag fick tips av min vän Maria men kommer från Birgitta Höglund. Pizza hade jag redan bestämt mig för att göra för jag visste att jag hade grejer till en pizzabotten hemma och var ganska säker på att jag hade till topping också
Igår var mitt kylskåp ett tomt gapande hål och likaså var min mage, men någonting har man ju ändå alltid hemma så efter lite rotande bestämde jag mig för att det fick bli en enkel pasta
För de som äter gluten- och mjölkfritt kan man vara säker och trygg när man handlar hos oss. Vi utökar dessutom hela tiden sortimentet efter alla de önskemål som trillar in
Det blev väldigt enkel matlagning och en del mat ute under min vistelse i Bohuslän. Jag kan tänka mig att den kan vara god att inta även under vinterhalvåret då kroppen kan behöva lite extra värme
Äggen hade passerat sitt bäst före-datum ordentligt, men då är det bra att veta att ägg datummärks för förvaring i rumstemperatur, förvarar man dem i kylen håller de minst en månad till
Hur mycket man vill ha av de olika ingredienserna är en ren smaksak. Jag lagade Chop Suey förra söndagen, i kölvattnet av min euforiska upplevelse med det thai-inspirerade fläsket med jordnötssås
Hittade köttfärs och haricot verts i frysen, tacokrydda i skafferiet (LCHF-klubbens tacokrydda som är uuurgod och dessutom inte innehåller socker eller jäst), krossade tomater, vispgrädde och ruccola fanns i kylen
Men det är just vad som hände det här jättestora vete- och kornbrödet. Och småbröd förstås som de här sesam-, solros-, och sultanrussinbröden jag bakade för någon vecka sedan
Isterbands-Jansson. ja, vi hyser närapå en passionerad kärlek till denna typiskt svenska klassiker. Vad gäller den andra halvan av familjen, så brukar jag laga en variant med rökt skinka, för att tillfredsställa deras tycke och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.