Blanda pastanmed såsen och tillsätt citronsaften, hälften av ruccolan samt de soltroakde tomaterna. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Servera med valfri pasta, men gärna nån sorts bandpasta eller spaghetti. Äntligen en pastasås till som ungarna älskar, lite mer variation i pasta-träsket
Under tiden som pastan kokar, skär salamioch bacon i strimlor. Häll i Milda Mat och riven ost, låt såsen puttra någon minut, häll sedan såsen över pastan
Vi blev lite sugna på en riktigt bra pasta. Om man vill öka styrkan lite så kan man ta hälften av jalapeñon och steka den tillsamman med löken i starten
Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliveroch bacon
Blanda pastaoch spenat, klicka över såsen. Blanda det med fraiche och persillade. Servera med morötter. Låt tonfisken rinna av och dela sedan i bitar, skiva olivernaoch strimla purjon
500 g spaghetti 12 sardellfiléer 500 g körsbärstomater (eller körsbärstomater) 0,5 dl olivolja 50 g smör 3 klyfta vitlök 2 små torkade chilifrukt, hela 0,5 dl olivolja 50 g smör 125 g svarta oliver utan kärnor 1-2 msk kapris 2 msk persilja, finhackad ev salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.