En typisk Italiensk pastarätt som är väldigt enkel men ändå ger en festkänsla, pastan ligger i en krämig såsmed lite chili, champinjoner och sockerärtor
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Lyft över pastan i såsen. Koka upp vatten till pastanoch hetta upp en stekpanna till baconet. Här kommer receptet på den pastarätten jag snackade om i fredags
Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pastamed oxfilé
den här supergoda krämiga pastanmed färskost ochbroccoli som hamnar på middagsbordet här hemma. Denna typ av maträtter passar alldeles utmärkt just nu när jag känner mig lite slö, slapp och likgiltig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.