Mot slutet av koktiden kan du låta en bit strimlad purjolök koka med. Här kommer ett förslag på en lätt och god maträtt förbarnfamiljer, varför inte alla andra också
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Koka upp grädden av valfri fetthalt ( jo vanlig fet är godast. Eller till och med en ny tjänst, med ena benet i den administrativa världenochden andre i det kliniska medicinska, hur kul som helst och hur glad som helst är jag
Minimal arbetsinsats i köket, lätt att göra, mycket mat och helt enkelt förbaskat gott. Till dess vill jag slå ett slag för att göra stek, på enklast möjliga vis i gryta
Servera med pasta eller ris. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
I onsdags eftermiddag var jag hos min vän Christina på fika och hennes tre gossar berättade att de skulle åka till sin mormor och morfar för att busa lite senare på kvällen
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Verkligen en SUUPERGOD sås som kommer att förgylla många grillmiddagar i sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.