4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Tricket är att tajma pastanmed såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr. Det är alltså viktigt att använda en gryta eller panna med höga kanter så att både såsen ochpastan får plats på slutet
Pasta är en väldigt bra rätt om man bara vill slänga ihop något och har begränsat med slantar. Här hemma har den här veckan bestått av att plocka någon färdig matlåda ur frysen, frukostmat till kvällsmat och så igår blev det en pasta
Kolla köttsaften eller kör med en termometer. Det blev massor av olika grönsaker som vi tillagade i ugnen, kycklingfilébitar inlindade i serranoskinka och till detta, en getostkräm
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen i saltat vatten med olja i. Häll av pastanoch häll det sedan tillbaka i en stor gryta/kastrull och tillsätt creme fraichen och värm upp försiktigt på svag värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.