Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Häll över såsen med kött och svamp. Koka pastan och strimla baconet. Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor
Smörj en ugnfast form och lägg ett lager med potatisskivor. tomat&medelhavsörter. Skala och hacka löken. Lägg i färsen, stek den tills den är grynig och genomstekt
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Mat och bak. Toppa med färska tomater samt riven parmesanost. Jag trillade över ett recept för ett tag sedan och idag gjorde jag en egen variant av det
Häll i skinkan och smaka av med salt och peppar. Vi brukar alltid spara en lite bit av julskinkan och för ett tag sedan togs sista biten upp ur frysen för att användas i en god pastasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.