Stek baconet i en stekpappa med smör och lägg ovanpå omeletten tillsammans med persilja. Stek på medelvärmeoch peta med en gaffel så att smeten rinner ner
Blanda samman den väl avrunna pastanmed köttfärsen och lägg det i en smord eldfast form. Tärna skinkan och lägg ner den i stekpannan tillsammans med färsen och bryn allt jämnt smuligt
Blanda medpastanoch broccolin och lägg i en form. Servera med tomatsallad. 150 g pasta. 1140 g bacon. 1150 g pasta 200 g broccoli 140 g bacon 0. 5 dl Parmesan riven salt peppar Servera med. 200ºKoka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. 1Strimla baconoch stek tillsammans med hackad lök. 1Vispa ihop mjölk, ägg, ost, salt och peppar, och häll i formen
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Koka upp och smaksätt med kryddorna. Skär baconet i mindre bitar och fräs den lätt i stekpanna. Det är ingen hemlighet att jag älskar krämiga gratängeroch jag gör dem i lite olika varianter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.