Pasta mozzarella med bresaola
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skala och skiva vitlöksklyftorna. Ansa bönorna och stek dem i olivoljan i en stekpanna några minuter. Lägg i vitlöken stek ytterligare någon minut. Plocka av bladen från basilikan. Skölj citronen, riv skalet och pressa ur saften. Ta upp tomaterna ur oljan och strimla dem. Riv mozzarellan i bitar. Ta pannan från värmen. Blanda ner tomaterna, basilikan och citronskalet. Blanda den nykokta pastan med citronsaft, salt och peppar. Servera pastan med bönor, bresaola, mozzarella och mangold. För alla Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.