4 portioner
När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skala och skiva vitlöksklyftorna. Ansa bönorna och stek dem i olivoljan i en stekpanna några minuter. Lägg i vitlöken stek ytterligare någon minut. Plocka av bladen från basilikan. Skölj citronen, riv skalet och pressa ur saften. Ta upp tomaterna ur oljan och strimla dem. Riv mozzarellan i bitar. Ta pannan från värmen. Blanda ner tomaterna, basilikan och citronskalet. Blanda den nykokta pastan med citronsaft, salt och peppar. Servera pastan med bönor, bresaola, mozzarella och mangold. För alla Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Servera medpasta. Finhacka basilikan och skär mozzarellan i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna med matfett och stek köttet någon minut på båda sidorna
Blir väldigt vackert och fint på ett fat och med mycket gottis så passar pastarätten nästan alla. Ibland när man har gäster känns det ju lite halvtrist att bjuda på pasta…
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Den här pastanmed svamp, tomat & mozzarella är fyllig och smakrik – god helt enkelt. God pasta. Men tillhör man de där som mest är ute efter den eleganta maten så ska man hoppa över lök och mozzarella
Blanda upp medpastan och mozzarella som delats i bitar med händerna. Börja med att rosta paprikan. Stek champinjoner i olivolja så de får ordentligt med färg, tillsätt löken och fräs med
Pasta pesto med smält mozzarella, kyckling och en riktigt god sallad. pasta,. Skär upp mozzarella, placera bitarna på spagettin och värm i micron under ca
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.