Servera medriven parmesan. Blanda medpastan. Sätt på vatten till pastanoch börja koka den. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja
Späd med grädde, vatten och viltfonden. Blir såsen för tjock späd med mjölk eller vatten. Stek ur vattnet ur svampen, tillsätt smör och lök, fräs tills löken mjuknat
Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. 1 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök ochsvamp tills något mjuka. 320 g pasta
Låt stekas tills svampen har minskat i storlek ock zucchinin fått fin färg. Lägg den kalla svampen i en lite större stekpanna, hetta upp och låt vätskan som bildas ånga bort
Den här pastarätten hittade jag hos Lotta, och även om det (såklart. Vi använde för övrigt spaghetti, det eller penne tycker jag passar bäst till gräddiga pastasåser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.