1 Nymalen
svartpepparRecept <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Värm pastasåsen i en kastrull. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Tillsätt kokt pasta och färsk spenat till såsen, avsluta med med bitar av varmrökt lax. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Servera på tallrikar och toppa med rivet citronskal och nymalen svartpeppar. Dela <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> print Created with Sketch.
När pastan är klar, häll av och slå ner pastan i gräddblandningen. Koka pastan under tiden. I med hummerfond, buljongtärning, rivet citronskal, citronsaftoch svartpeppar
Pastamedvarmrökt lax, örtcrunch och brynt smör medcitron. Hacka örterna fint och blanda med rostad lök, panko, citronskal (alternativt, lägg örter och rostad lök i en mixer och mixa ihop, blanda sedan med resten)
Rör sedan ner spenat, svamp och lök med crème fraichen och låter det bli varmt i stekpannan. Och såsen gör jag på crème fraiche med smak av karljohan, timjan ochcitron
400 g Zeta Strozzapreti Casa Di Luca 1 gul lök, hackad 2 klyfta vitlök, hackade 0,5 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 1 dl vitt vin 250 g Zeta mascarpone 65 g spenat 200 g rökt lax
Blanda samman crème fraiche, saft och rivet skal av en ½ citron (spara resten till garnering), hackad dill, chili och senap till en sås och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.