Slå av vattnet från pastanoch blanda samman allt tillsammans med två äggulor. Middagen är klar på den tid det tar att koka pastavattnetoch sedan färsk pasta
Servera medpastaoch massor av parmesan. Det här är min fiskvariant av Smaskens-Annikas Pasta disperata vilken jag har gjort flera gånger och tycker är hur god som helst
400 g Zeta Strozzapreti Casa Di Luca 1 gul lök, hackad 2 klyfta vitlök, hackade 0,5 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 1 dl vitt vin 250 g Zeta mascarpone 65 g spenat 200 g rökt lax
Tillsätt kokt pastaoch färsk spenat till såsen, avsluta medmed bitar av varmröktlax. Servera på tallrikar och toppa med rivet citronskal och nymalen svartpeppar
Fräs spenat i smör i en gryta, krydda väl med salt och peppar, blanda ner pastan. Rör ner hälften av såsen i pastanoch servera resterande i en skål bredvid
varmröktlaxoch ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.