Det här är en pastarätt som jag gärna gafflar i mig, med massor av nyriven parmesan över. Vitlök och chili - jättegott i nästan vilken pastasås som helst
Får jag fresta med en god och superlättlagad pastarätt då. Pasta, tonfisk och citron - mycket svårare än så behöver det inte vara för att sätta guldkant på vardagsmaten
Servera medpasta och massor av parmesan. Det här är min fiskvariant av Smaskens-Annikas Pasta disperata vilken jag har gjort flera gånger och tycker är hur god som helst
Servera i en djup tallrik med en skvätt olivolja och ett gott lantbröd. Låt putra en liten stund och när pastan är klar blandas allt i en och samma kastrull
Blanda pasta och spenat, klicka över såsen. Blanda det med fraiche och persillade. Låt tonfisken rinna av och dela sedan i bitar, skiva oliverna och strimla purjon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.