Jag testade att laga pasta carbonara gjord med kantareller istället för bacon. Stek baconen på samma sätt som jag har gjort med svampen, i en torr stekpanna och följ receptet som vanligt
Rör ner osten och smaka av med salt och peppar. Servera med cocktailtomater. 140 g pasta. 1140 g pasta 1 pkt bacon 140 g 200 g broccolibuketter Sås. 5 msk vetemjöl 1 dl ost riven lagrad salt peppar Servera med. 225° 2 portitonerKoka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. 1Blanda pasta, bacon, broccoli och sås och häll över i en smord ugnssäker form
Lägg sedan i den i tomatsåsen och koka upp. Häll av pastan och blanda med såsen. Pasta. Torka av auberginen med hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
På gamla dagar har jag börjat tycka att pasta kan vara lite torrt och föredrar egentligen pasta gjord på strimlade grönsaker, men det är enkelt fixat genom att blanda pastanmed en sås
Stek svampen i smör och krydda den med salt och peppar. Garnera med svamp, timjan och parmesan. Jag lagade en krämig vegetarisk Carbonara med 3 sorters svamp
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt rinna av. Smaka av med salt och peppar. Blanda i ärtor och pasta och rör ner grädde, äggulor och ost
Blanda medpastan och servera med lite extra olivolja och riven parmesan. Koka pastan som vanligt. Fräs med det vita på knipplöken och vitlöken ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.