Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Hetta upp två stekpannor med lite olja eller smör och bryn köttet i den ena och champinjonerna i den andra (eller använd samma och stek svampen först och lägg åt sidan medans köttet steks)
Blanda kycklinggrytan ochpastan. Ta rikligt med parmesan och svartpeppar vid servering. Tillsätt vin, dragon och crème fraiche, låt puttra till kycklingen är klar
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Smaka av med salt och peppar. Servera med ett gott bröd. Häll i vittvin, vatten, tomatkross, buljongtärning och saffran
PrintKycklinglevergryta medsvamp, bacon, vittvinoch grädde. Kanske blev den i vår ungdom lika förstörd som lammet – det (får) som smakar kofta och serveras med dill
Rör ner vin eller vinäger, grädde, soja i pannan och låt puttra. Blanda medpastan. Sätt på vatten till pastanoch koka den enligt anvisningen på förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.