Använd strimlad oxfilé, lövbit eller lövbiff. Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak)
En snabblagad pastamedstrimladlövbiff, trattkantareller, vitlök och chili, supergott. Blanda ihop pasta, svamp, kött, vitlök, tomater och skivad chili, droppa över lite god olivolja, hyvla lite parmesan över och toppa med lite basilika och några varv med pepparkvarnen
Häll i pastanoch rör om. Koka pastan. Häll på grädde, smula ner osten och i med tomaterna. Min svåger Niclas bjöd mig på det här för många år sedan, och jag kan tala om att det är djävulskt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.