Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg i löken och låt den fräsa med. Rör ner spenat och 1 msk smör-&rapsolja i den nykokta pastan och servera med såsen. 300 g pasta t ex mafaldine. 300 g nötkött t ex lövbiff. 1 tsk olja med smak av tryffel
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg i löken och låt den fräsa med. Rör ner spenat och 1 msk olja i den nykokta pastan och servera med såsen. 300 g Lövbiff
400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak)
Garnera medstrimlad purjo eller salladslök och servera med ris och eventuellt broccoli. Jag gör den på flankstek, men det funkar säkert även medrostbiff eller annat ”biffkött”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.