Ja, och så pasta förstås. Här får den samsas medsalsiccia, rosmarin och tomat. Rå är den pigg och fräsch med massor av lakritssmak, men jag föredrar den helt tillagad
Häll tillbaka pastan i kastrullen och tillsätt under omröring fänkåls-, lök och saffransblandningen. Koka upp saltat vatten i en kastrull och lägg i pastanoch koka den al dente
Medpastaoch en driva riven parmesan så smakade detta minst sagt jäkligt gott. Pasta. Ljuvligt mustig och grov tomatsås som kokar ihop medsalsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin - i ugnen
Fräs grönsakerna lätt i lite olja, tillsätt räkor, saffran och chili pastan, fräs vidare en stund. Nu blev det pasta två dagar i rad på veckomatsedeln, men pasta är något som går att variera i oändlighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.