Dela tomaternaoch blanda dem med rucola, räkor, ricottaost, dill och citronsaft i en skål. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av
Jag serverar rätten i min stora pastaskåloch toppar med parmaskinka. Jag följer upp förra inlägget om pesto med en god pastarätt smaksatt med just pesto
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten ochräkor på toppen
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Dela körsbärstomaterna i halvor eller fjärdedelar och lägg ner i pannan. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen och koka den nästan klar (den ska gå en minut tillsammans med såsen sedan)
Dela körsbärstomaterna i halvor och hacka salladslöken fint. Fisk tillagas ofta panerad eller i någon fettig gratäng, men här blev fisken istället fräsch och annorlunda i kombinationen med kapris och tomat
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen ochtomaterna över pastan. Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.