4 4 port pasta (gärna fettucine) 1/2 rödlök 2 morötter 1/2 msk olivolja 1/2 g saffran 1 vitlöksklyfta 2 förp räkor i lake (à 360 g) 1 1/2 dl vispgrädde 1 dl lag från räkorna 500 g passerade tomater salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Blanda såsen medpastanoch servera. Pasta för cirka fyra portioner. Det kändes lyxigt med kräftskärtar ochsaffran på en måndag, men det kan man vara värd
Häll tillbaka pastan i kastrullen och tillsätt under omröring fänkåls-, lök ochsaffransblandningen. Koka upp saltat vatten i en kastrull och lägg i pastanoch koka den al dente
Här blev det en varm pastasalladmedserrano, tomat och ruccola. Toppa med. Här lämnar den sista dockan Göteborg och siktar Vinga mot sin färd mot Holland eller vart den nu skulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.