När pastan är klar, häll av och slå ner pastan i gräddblandningen. Koka pastan under tiden. I med hummerfond, buljongtärning, rivet citronskal, citronsaftoch svartpeppar
En vegetarisk pastamed både oliver, zucchini, basilika, tomater och lite parmesan. Oliver, zucchini, tomater och en härlig mix med örter gifte sig verkligen i munnen och det blev en succé
Vad du behöverPastamed bacon, citronoch rosmarin300 g Pasta (gärna penne eller rigatoni)1 paket Bacon (140 g)1 st vitlöksklyfta3 dl Grädde1. 5 dl vitt vin1 tsk kalvfond1 st citron (finrivet skal)1. 5 msk Citronsaft (eller efter smak)2 tsk torkad rosmarinsvartpeppar1
Den här pastarätten är en krämig historia med mustig smak från det röda vinet men också med en svag hetta från chilin som rundas av med grädde, philadelphiaost och parmesan
Chêvre chaud medcitronspetsad rotsaks- och spenatsallad. Tillsätt därefter pastan direkt ifrån det kokande vattnet ner i såsen och rör försiktigt om så att den blandas med såsen
Koka pastan al dente - var noga med att den inte blir överkokt. Medanpastan kokar klart lägger du i köttet och de långsamrostade tomaterna i din stekpanna med lökhack
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.