400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 160 g färsk bladspenat. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)
Idag fick det bli en vegansk pasta gjord på tagliatelle (vegansk sådan) med grönkål och skogschampinjoner som stektes tillsammans med lök, vitlök och färskpressad citron
Salt och nymald svartpeppar efter behag. Ost och persilja att riva och strö över. 1 Koka pastan. 2 Finhacka svampenoch fräs i stekpanna. 3 Skiva vitlöken och låt den fräsa medsvampen mot slutet. 5 Blanda ner svampen i pastan. 6 Riv ost över pastanoch strö lite persilja över. Pasta till 4 port. 200g Valfri svamp
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza medsvamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto. När pastan har kokat klart, häll av vattnet och ha i det i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.