Blanda upp medpastanoch mozzarella som delats i bitar med händerna. Börja med att rosta paprikan. Stek champinjoner i olivolja så de får ordentligt med färg, tillsätt löken och fräs med
Mixa såsen slät och blanda med kokt pasta. Detta blev en jättegod krämig och smakrik pastasås. pasta. Då blir maten mer varierad och det är också enklare att äta ekologiskt ochmiljömedvetet när man äter vegetariskt
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Häll av kikärtorna och skölj med vatten. Blanda olivolja med pressad vitlök. Strö genast över paprikapulveroch salt och rör om lite så att alla kikärtor täcks
Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Lägg upp på tallrikar och fördela smulad fetaost över hela härligheten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.