Fördela pastan på tallrikar och krydda med extra svartpeppar. Koka upp rikligt med vatten till pastan som kokas någon halvminut kortare än vad som står på paketet
Servera medpastaoch tex. Fler recept medpasta hittar du HÄR >>. Smaka av med salt/peppar och ev. Vispa ner redningen med en fin stråle i den kokande gräddmjölken
Häll av och lägg i stekpanna och fräs tillsammans med bacon & hackad gul lök. Koka pastan. Kokt pasta. låt allt steka i ca 10 min, häll på matlagningsgrädden, vitvinsvinägern & smaka av med salt & peppar, rör sist ner den rivna osten och låt den precis smälta
Pastan är glutenfria "snören" av majs från en italiensk tillverkare (italienarna är bra på det här med glutenfritt), och röran är en riktig goding - en smakrik blandning av champinjoner, purjo, vitlök, räkor, parmesan och en god kryddblandning
Penne pastaoch grön broccolisåsmed en god smak av rökt lax som lyxig topping. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen
servera med nykokt pastaoch fisken. Häll på vetemjöl på torskbitarna och vänd runt så att det täcker. God knaprig fisk med en slät tomatsås och nykokt pasta4 personer400 gr fiskfilé jag använde torsk1 dl riven ost1 dl mannagryn2 ägg1 dl vetemjölolja och smörsalt och pepparTomatsås1 brk krossade tomater2 sardellfileér1 gullök1 morot1/2 brk vattensalt och pepparsmörDela torsken i rätt små bitar, salta och peppra och lägg på en tallrik. Blanda mannagryn och ost i en djup tallrik, blanda ägget med 2 msk vatten också i en djup tallrik. Sätt på en stekpanna med olja blandat med smör (skall vara ca 1 cm) låt den bli varm, när den är varm så lägg i fisken som du först vänt i ägget och sen i mannagrynsblandningen stek de tills de är bruna lägg upp på hushållspapper. TomatsåsenHacka löken och fräs den mjuk i lite smör, när den börjar bli mjuk så tillsätt sardellerna och fräs med, skala och skiva moroten under tiden, häll i tomaterna och moroten samt lite vatten låt det hela puttra i 10 minuter salta och peppra, mixa den med en mixerstav så att den blir slät. 1 dl vetemjölolja och smörsalt och peppar. 1/2 brk vattensalt och pepparsmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.