salt och svartpeppar. 400 g tagliatelle 600 g kycklingfilé 0,5-1 citron, färskpressad saft 2 msk olivolja 1 torkad smulad peperoncino (chili) 1 msk färsk rosmarin, finhackad 1 klyfta vitlök, finhackad 2 msk olivolja salt och svartpeppar 150 g gorgonzola 250 g ricotta 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond 1 dl matlagningsgrädde färskriven parmesanost, för att strö över
Servera tillsammans med nykokt pasta. Lite bacon, lite ärtor ochpasta. Pastarätter. Ja, nu är timmen ganska sen och många av er kanske till ochmed har lagt huvudet på kudden inför natten vid detta laget
Fördela pastan på tallrikar och krydda med extra svartpeppar. Koka upp rikligt med vatten till pastan som kokas någon halvminut kortare än vad som står på paketet
Servera medpastaoch tex. Fler recept medpasta hittar du HÄR >>. Smaka av med salt/peppar och ev. Vispa ner redningen med en fin stråle i den kokande gräddmjölken
Servera tillsammans med nykokt pasta, och varför inte exempelvis några rivna morötter. Här kommer därför ett extremt snabblagat recept som bara tar ett par minuter att förbereda och som sedan är klart på samma tid som det tar för pastan att koka klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.