Pasta med nötfärsragu och vitlöksstekt aubergine
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Köttfärs - Nöt
  • 0.5 st Gul lök
  • 1 st klyftor Vitlök
  • 0.5 st Chilipeppar Röd
  • 2 msk Olivolja
  • 1 tsk Basilika - torkad
  • 2 msk Tomatpuré
  • 1 st tärningar Köttbuljong
  • 3 dl Vatten
  • 2 krm Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Aubergine
  • 2 st klyftor Vitlök
  • 2 msk Olivolja
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 400 g Tortiglioni
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 50 g Riven Pecorinoost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.