Pasta med nötfärsragu och vitlöksstekt aubergine
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram nötfärs
  • 0.5 st gul lök (ar)
  • 1 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 0.5 st chilipeppar
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk torkad basilika
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tärning(ar) köttbuljong
  • 3 dl vatten
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 st aubergine
  • 2 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 2 msk olivolja extravergine
  • 0.5 tsk salt
  • 4 port pasta
  • 0.5 kruka(or) persilja
  • 50 gram riven pecorino

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.