Avokadopastamed basilika, parmesan ochrostadepinjenötter. Lite fegt resultat kanske, med tanke på utgångsreceptet, men en riktigt god, grön vardagspastamed den krämiga avokadosåsen och allt
Avokadopastamed basilika, parmesan ochrostadepinjenötter. Lite fegt resultat kanske, med tanke på utgångsreceptet, men en riktigt god, grön vardagspastamed den krämiga avokadosåsen och allt
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Den här pastarätten är en krämig historia med mustig smak från det röda vinet men också med en svag hetta från chilin som rundas av med grädde, philadelphiaost och parmesan
Blanda upp medpastanoch mozzarella som delats i bitar med händerna. Stek champinjoner i olivolja så de får ordentligt med färg, tillsätt löken och fräs med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.