Pasta med kronärtskockor, citron och mascarpone
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g Tagliatelle
  • 380 g Vita Bönor Stora
  • 70 g Färsk bladspenat
  • 1 st krukor Persilja - färsk
  • 0.5 st Citron
  • 285 g Marinerad Kronärtskocka
  • 175 g Mascarpone
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 120 g Getost, Chevre
  • 100 g Pumpakärnor
  • 0.5 st Romansallat
  • 0.5 st Gurka
  • 250 g Vanliga morötter
  • 0.5 st Rödlök
  • 1 msk Olivolja
  • 1 tsk Balsamvinäger Vit

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.