Blanda ner pastaoch färskost. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningen på förpackningen. Servera med grönsaksstavar, till exempel morot, gurka, röd och gul spetspaprika
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag. Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma
Skär fläskytterfilen i skivor och krydda med salt, peppar och salvia och stek skivorna i smör/rapsolja tills de fått fin färg, ej för länge då blir de torra
Häll tillbaka den avrunna pastanoch blanda runt tillsammans med finhackad basilika. Medanpastan rinner av i ett durkslag blandas smör, grädde och creme av soltorkade tomater i kastrullen
Vänd ner den färdigkokta pastanoch riv rikligt med parmesan över. av MosterAtt jag gillar enkelheten med en vinägrettbaserad dressing till pastan har jag nämnt tidigare (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.