Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. 1 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök och svamp tills något mjuka. 320 g pasta
Lägg i pastan, köttfärssåsenoch bönor. (Jag har nästan alltid dessutom pasta i frysen eftersom jag tenderar att göra för mycket och jag ogärna vill kasta mat)
Skär filéerna och lägg uppe på pastan slå på lagom med sås. Koka pastanoch lägg upp på stora fat. Ta ut de färdiga kycklingfiléerna och smaka av och späd såsen med hönsbuljongen
Om jag kommer på något fantastiskt att skriva om så återkommer jag senare men räkna inte med det. (nya teman är inplanerade)Idag blev det en ädelostsås
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Blanda ⅔ av osten i köttfärs- och vitkålsröran och häll i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.