Idag fick det bli en vegansk pasta gjord på tagliatelle (vegansk sådan) medgrönkål och skogschampinjoner som stektes tillsammans med lök, vitlök och färskpressad citron
Blanda ner den färdigkokta pastan i grönkålssåsen och tillsätt parmesan och pinjenötter. Det är en enkel, nyttig och samtidigt väldigt god vegetarisk pasta som passar perfekt mitt i veckan
Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliver och bacon
Blanda grönkålsblandningenmedpasta och toppa med osten. a gör vi dock alltid icke-blandad pasta att rädda upp livet med om det aaaabsolut inte funkar för barnen
Det får bli en pasta. Rensa grönkålen från de gårds "stammarna" (spara till frukostjuicen) och stek några minuter tillsammans med de övriga ingredienserna
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Här är den kokt först, eftersom jag tycker att den lätt kan bli lite seg och tråkig annars, och sedan blandad med både sardeller, vitlök, schalottenlök, citron och kapris till en alldeles underbar umami-stinn pastarätt som är väldigt lättlagad
Medan jag kokade pastan mixade jag ihop. så länge att solroskärnorna blir en pasta. Min mage är fortfarande för kinkig för starkare smaker så därför fick jag skippa vitlöken men denna grönkålspesto är faktiskt god ändå
Blanda pastanmedgrönkål, valnötter och olja. Häll av vattnet och lägg pastan i en ugnssäker form. Skär bort den grova stjälken från grönkålen och dela bladen i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.