För att göra det hela så mycket enklare för oss fyller vi upp samma gryta med buljong och häller i pastan för att koka den tillsammans med löken och svampen
Koka pastan, häll av och servera den tillsammans med såsen och övriga tillbehör. Middagstipset denna fredag blir en fantastiskt lättlagad och lika fantastiskt god pastarätt som låg på våra tallrikar igårkväll
På med resten av pastan. Lägg i lite pasta i en ugnsform. I med margarin/smör och rör om. En rätt som går relativt fort att göra och verkligen smkar gorgonzola
Smula osten och blanda samman den med bacon, svampröra och pasta. Häll det över pastan. Riv över lite parmesanost och garnera eventuellt med färsk timjan
Servera till pastanmed lite extra garnityr. Smaka av med salt och peppar. gorgonzolaost. 4 prt pasta. Fräs svampen i smöret tills all vätska kokat bort
Blanda den kokta pastanmed såsen. Koka pastan al dente enligt förpackningens anvisning. Servera med hackade, rostade valnötter och bitar av resterande gorgonzola
Den här pastan är verkligen en enkel och jättegod rätt och just sältan från gorgonzolaosten tillsammans med de sötsyrliga granatäppelkärnorna är en hit
400 g Zeta Strozzapreti Casa Di Luca 1 gul lök, hackad 2 klyfta vitlök, hackade 0,5 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 1 dl vitt vin 250 g Zeta mascarpone 65 g spenat 200 g rökt lax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.