Koka pastan al dente i saltat vatten. Vi köpte hem en hel påse medbrysselkål vid ngt tillfälle och hade väl en tanke att då enbart koka dem och äta till något kött men varför inte testa något nytt
Serveras med nykokt pasta. Så här kommer ett recept medbrysselkål som smakar GOTT. Nu kan du tillsätta lite parmesanost om du gillar det, eller göra som jag gjorde – hyvla lite med en osthyvel ovanpå efter att det är serverat
Smaka av med salt och peppar, blanda i pastan och toppa med (extra mycket) parmesanost. Koka pastan. Förra söndagen handlade jag middag på tom mage och med noll inspiration
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.