Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Krämig, gräddigpasta. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnet och rör ner ipastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Quornfärsbiffarmed soltorkad tomat och basilika, mmm. Jag tycker om att inspirera er kära läsare och med tanke på era kommentarer och mail så tycker ni också om att bliinspirerade
Smör eller olja tillstekning. Servering. Balsamico. Smör eller olja tillstekning. Servering. Balsamico. 4 portioner. 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 vitlöksklyftor. 200 g champinjoner. 1 tsk dijonsenap. 2 msk soja (jag använder kikkoman). 5 dl grädde (gärna vispgrädde). 1 litenknippefinhackadpersilja (kan bytas ut mot basilika). Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 schalottenlök eller 1 lök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner. 1 tsk dijonsenap. 2 msk soja (jag använder kikkoman). 5 dl grädde (gärna vispgrädde). 1 litenknippefinhackadpersilja (kan bytas ut mot basilika)
Något som är galet enkelt och snabblagat är en pastasås gjord på makrillitomatsås - det är bara att öppna burkarna och sedan värma tillsammansmedlite annat smått och gott
Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pastamedoxfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.