Skiva bacon, finhacka lök och vitlök. Smaka av med salt och peppar och servera medpastan. Just ett sånt ögonblick hade jag förra veckan när jag hittade detta goda recept på pastasås på bloggen ”Fredriks fika”
Sedan bort från värmen och ner medtomateroch babyspenat. Desto mer uppskattades kassler- och baconsåsen till pastamed mycket svartpeppar, svamp, rödlök och tomat
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen i rikligt med lättsaltat vatten. Börja med att steka svampen tillsammans med svartpeppar och salt i en stor stekpanna (gärna teflon) tills att den börjar få färg
Ochmed bacon, tomateroch ost på toppen så vet ju alla att det inte kan bli fel. (Om du använder två paket bacon, strimla baconskivorna från ett paket, och fördela ett paket baconskivor ovanpå gratängen)
Salta, peppra och stek tills fin stekyta. Vänd ner salladslöken och spenaten. 1 Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja i en het stekpanna. 2 Tillsätt zucchini, vitlök och sambal. Häll i crème fraiche och låt småputtra 5 min. 3 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med kycklingen. 500 g pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.