färskpastamedfläskfilé,. pastamedkrämigsås Rosmarinsås. Lägg upp pastan på en tallrik, lägg på fläskfilén och häll på generöst av såsen (det ska vara mycket sås), ät och njut
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag
Blanda medpastan. Sätt på vatten till pastan och koka den enligt anvisningen på förpackningen. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja och parmesanost
Toppa tallrikarna med bacon och grovhackad persilja. 1svartpepparKoka pastan. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka av med svartpeppar. 1Blanda ner såsen i pastan
När lagade du fläskfilémedädelostsås sist. Vi gissar att det var ett tag sedan men tycker att det är hög tid att prova denna uppdaterade variant som serveras med rostad potatis, lök och betor
Salt & peppar. En återkommande favorit är denna superenkla pastasåsmedfläskfilé. Jag gillar smaken av soltorkade tomater i en pastasås så den ska inte snålas med
Jag vill minnas att pastasåsen hette "Stefan Edbergs ost och skinksås", el. Det här receptet hittade jag och mamma i tidningen Allers för, ja säkert 20år sedan, och har varit en favorit sedan dess
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.