Jag måste erkänna att jag var väldigt tveksam innan jag testade ”one pan pasta” Men denna rätt har tagit ”internetvärlden” med storm, så jag var tvungen att testa själv
man måste ju koka upp pastavatten, koka pastan och duka bordet innan det är dags att äta. Hetta upp olivolja i en gjutjärnsstekpanna, och stek grönsakerna på medelvärme tills de mjuknat
Sen åkte jag hem och gjorde hamburgare till mig och maken medallt man kan önska sig till. Färsen plattade jag till och stekte i smör med salt och peppar
Pensla bullarna med uppvisat ägg och strö över rörsocker. Koka upp socker och vatten till en sockerlag och pensla de nygräddade bullarna med lagen medan de fortfarande ligger i formen
VINTIPS i Samarbete med CARNEVAL. Kycklingen gör jag alltid så här. Men sonen var i väg och jag messade för att efterlysa honom och det dröjde ett tag innan jag fick svar så jag började kika i sociala medier och surfa… och…
) att få i sig lite grönt, och snällt mot plånboken att spä ut färsbiffarna med mycket grönsaker. Men framför allt ett sätt att ta hand om grönsaksrester i kylskåpet och slippa kasta något
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.