Krämig, gräddigpasta. Pasta Pappardelle. Härligt. Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödigtidi köket
Det får bli en Grekisk gratäng med pasta, snabbt men väldigt gott. Koka pastan. Nu är klockan ganska mycket, så det gäller att svänga ihop en snabb kvällsmat
Det är något riktigt, riktigtsvulligtikombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigtkrämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Häll av vattnet från den färdigkoktapastan och blanda med knaperstekt bacon och lök. Koka spaghettinenligtförpackningensanvisningar, men med olivoljai vattnet
När pastan är al dente (har tuggmotstånd men är kokt) så är den klar. Här kommer ett gott recept om man vill köra litevegetariskt, vilketvi har börjat göra rätt ofta här hemma
Koka pastan al dente (nån minut kortare än instruktionerna). Denna måndagens vegetariska rätt är denna enkla vardagsrätt som går snabbt och blir så krämig och god
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraichei en härlig sås tillpasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.