Vassego här kommerävenreceptet på Pastaalla Norma – Italienskt, vegetariskt, läckert. Koka pastan i rikligt med saltat vatten tills den är al dente (enligt anvisningar på förpackningen)
Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för litepasta på senaste. Enter your emailaddress. Nu för tiden finns detdessutomettflertal olika sorterspasta som är betydligtmycketnyttigare och energirikare än den vanliga vita spaghettin
Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för litepasta på senaste. Hej. Nu för tiden finns detdessutomettflertal olika sorterspasta som är betydligtmycketnyttigare och energirikare än den vanliga vita spaghettin
Fina kvisttomater var billiga nyligen och jag rörde ihop enpasta all’Arrabbiata med sådana. Någon dag senareutmanade Krii’s Kitchen sina läsare att laga något medtomater
Servera gärna en grön salladeller som här entomatsallad till. Ibland har jag ca ½ dl grädde i såsen, mentycker att den gör sig alldeles utmärkt utan grädden – dessutom blir det ju nyttigare då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.