Pasta Carbonara med vitkålsspagetti
Cirkusvillan
Cirkusvillan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 vitkålshuvud
  • 400 gram bacon
  • Smör
  • 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde
  • mycket svartpeppar
  • salt
  • timjan eller en annan god ört
  • 2 ) Tärna baconet och stek det i en klick smör. När alltihopa har blivit jämn-brynt och lätt krispigt pressar du i 2 vitlöksklyftor
  • 3 ) Slå över grädden och peppra med nymald svartpeppar, låt det puttra på svag värme. Salta eventuellt.
  • 4 ) Koka kålen i 6-8 minuter
  • 5 ) Blanda ihop spagettin och såsen och garnera med timjan :)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.