På gamla dagar har jag börjat tycka att pasta kan vara lite torrt och föredrar egentligen pasta gjord på strimlade grönsaker, men det är enkelt fixat genom att blanda pastanmed en sås
Rör ner osten och smaka av med salt och peppar. Servera med cocktailtomater. 140 g pasta. 1140 g pasta 1 pkt bacon 140 g 200 g broccolibuketter Sås. 5 msk vetemjöl 1 dl ost riven lagrad salt peppar Servera med. 225° 2 portitonerKoka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. 1Blanda pasta, bacon, broccoli och sås och häll över i en smord ugnssäker form
Att jag bloggar måste ju betyda att jag har något riktigt gott att dela med mig av. Brukar ha blandad tur med mina vegetariska biffar men denna gången blev det full pott
Servera med riven parmesan och färsk basilika. 3 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. 1 Fräs soltorkade tomater, lök och vitlök i olja i en stor stekpanna eller kastrull
Blanda crème fraiche med Ajvar Relish i en skål och smaka av med salt och peppar. Häll mjöl på en annan tallrik och vispa upp äggen med en gaffel i en djup tallrik
Ingredienser Portioner. 4 2 st vitlöksklyftor 2 krukor basilika 1/2 dl pinjenötter 1 dl olivolja ca 40 g finriven parmesanost 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.