Pasta Carbonara med lax och ärtor.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Laxcarbonara med ärtor 2 port 2 port pasta, kokt al dente
  • 2 schalottenlökar, fint hackade
  • 200 g strimlad kallrökt lax
  • 4 dl gröna ärtor, tinade
  • 4 äggulor 2 dl grädde
  • 3 dl riven parmesanost
  • 1 dl hackad dill
  • svartpeppar
  • Rör samman äggulor, grädde, parmesanost och dill.
  • Fräs löken mjuk i smör, tillsätt lax och ärtor och fräs en stund tills det är varmt, sänk värmen på plattan.
  • Häll den kokta pastan i laxröran och slå därefter ner äggvispet. Vänd runt tills allt är ordentligt blandat och det blivit krämigt.
  • Smaka av med svartpeppar och servera, gärna med mer parmesanost och svartpeppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.