Pizzadeg500 g vetemjöl 300 g vatten 200 g surdeg 15 g salt 1 msk olivolja. 1Toppingca 4 dl crèmefraîche ca 1 dl vatten 75 g pecorinoost 75 g parmesanost 500 g ricotta 1 citron, finrivet skal flingsalt olivolja
Spaghetticacioepepe är enitalienskpastarätt som verkligen är enkelmen otroligt god och fylld av smak även om det bara är ett par få ingredienserinblandade, nämligensvartpeppar, parmesan, olja och pasta
Fräs kryddörterna i olja i treminuter, koka pastan i mycketvatten och avsluta kokningen i såsen. Rengör och finhacka alla kryddörter tillsammans medvitlöken
Kok pasta tills den är al dente. Pasta. Steklöken i smör tills den är genomskinlig. Tillsätt sedanpeppar och lite av pastavattnet och låt allt koka samman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.