Ingredienser Portioner: 4 4 port pasta (gärna spaghetti) 380 g kokta borlottibönor 240 g kalamataoliver (urkärnade) 1 rödlök 250 g körsbärstomater 1 dl riven grana padano 150 g haricots verts 1 tsk olivolja 1 vitlöksklyfta 130 g pesto arrabbiata 2 dl vatten salt peppar 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen ochtomaterna över pastan. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Häll av pastanoch blanda med såsen. Pasta. Torka av auberginen med hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Späd med lite vatten för tunnare sås. Fräs schalottenlök, röd chili, körsbärstomaternaochtomatpuré i olivolja tills tomaterna smälter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.