Passionsfruktspaj med maräng och kokos
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mördeg60 g florsocker [1 dl] 180 g vetemjöl [3 dl] 120 g smör, rumsvarmt 15 g äggula [1 st]
  • Passionsfruktscurd1 gelatinblad [2 g] 1 vaniljstång 220 g ägg [4 st] 30 g äggula [2st] 300 g strösocker [3,5 dl] 150 g passionsfruktspuré [1.5 dl] 100 g citronsaft [1 dl] 175 g smör (osaltat)
  • Italiensk maräng100 g vatten [1 dl] 320 g strösocker [4 dl] 160 g äggvita [6 st]
  • Topping1 dl kokos

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.